Yahşihan'da Piyango gibi Sözleşme

Yahşihan

Yahşihan Belediyesi ve Memur-Sen'e bağlı BEM-BİR-SEN Sendikası arasında memur ücretlerindeki dengesizliğin ortadan kaldırılmasına yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre belediye çalışanlarına her ay seyyanen 250, Kurban Bayramında da

İKİ BAYRAM BİRDEN

Belediye memurlarının ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik olarak imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt ile BEM-BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut tarafından imzalandı.  Yapılan sözleşmede Yahşihan Belediyesinde çalışan memurlara maaşlarına ilaveten her ay seyyanen 250 lira ve Kurban Bayramında da artı 400 lira verilmesi kararlaştırıldı.

ADALETLİ BİR SÖZLEŞME

İmza töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uluyurt niyetlerinin memurlar arasındaki sosyal dengeyi sağlamak olduğunu belirterek,” bu dengeyi gözetirken de adaletli davranmaya, sosyal adaleti gözetmeye de çalışıyoruz. Memur arkadaşlarımızdan tek isteğimiz görevlerini layıkıyla yerine getirip, aldıkları ücretin hakkını vermesidir. Biz Belediye olarak memurumuzun alması gereken hakları vermek için sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, mali gücümüzün elverdiği ölçüde, çalışan memur personelimize destek vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İŞÇİ İŞVEREN ARASINDA KÖPRÜ

BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Tuncay Bulut ise yapılan denge sözleşmesinin memurlar arasında yaşanan ücret dengesizliğini giderdiğini söyledi. Sendika olarak işveren ve iş gören arasında güzel bir köprü kurduklarını söyleyen BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Tuncay Bulut “Bugün gerçekleştirdiğimiz sosyal denge sözleşmesini İmzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a ve Belediye Başkan Yardımcımız Osman Uluyurt’a çok teşekkür ediyorum. Çok özverili davranarak mali güçlerini zorlayarak denge sözleşmesi imzaladılar. BEM-BİR-SEN olarak çalışan ile işveren arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bugün Yahşihan Belediyesi memurları adına önemli bir sözleşme imzaladık. İmzaladığımız sosyal denge sözleşmesi tüm memurlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.



mustafa
30.07.2013 02:05:00
darısı kırıkkale belediyesine olsun..

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı